ISS og CGI inngår partneravtale

ISS og CGI inngår partneravtale

Logica, nå en del av CGI, har inngått partneravtale med ISS om nordisk samarbeid.

ISS ønsker seg mer fleksible it-løsninger, og har derfor inngått en avtale om outsourcingtjenester til sine 45.000 ansatte.

Avtalen omfatter drift av servere og brukerstøtte, og skal hjelse ISS med å tilby integrerte tjenester til kunder i Norden.

- ISS har i løpet av de siste årene bygget opp en solid forretningsplattform i Norden. En felles it-outsourcingpartner i Norden vil bidra til at vi kan styrke vårt tilbud til kunder i regionen ytterligere, sier Troels Bjerg, administrerende direktør for ISS i Norden og Øst-Europa.

ISS og CGI også hatt innledende samtaler om utvidelse av samarbeidet, med tanke på leveranse av facility managment services til CGI i Norden.

- Vi har den nødvendige kompetansen og kapasiteten til å administrere og levere store og krevende kontrakter i hele dette geografiske området. Vi ser frem til å samarbeide med CGI i Norden, sier Bjerg

Med over 40.000 kunder, 45.000 ansatte og omlag 22 milliarder kroner i omsetning er ISS ingen liten aktør i Norden, og avtalen med CGI vil komme begge selskapene til gode, mener CGI.

- Å sikre partneravtale med en av verdens største fasilitetstjenesteleverandører, demonstrerer styrken i vårt tilbud og vår ekspertise innen dette området, sier Joao Baptista, direktør for CGIs virksomhet i Norden, Sør-Europa og Sør-Amerika.