Izettle inne i bank-varmen

Izettle inne i bank-varmen

Betalingsterminal på mobilen skal nå tilbys via Nordea.

Izettle, leverandør og utvikler av betalingstjenester og applikasjoner fra kredittkortlesere som transformerer smarttelefoner og nettbrett til kasseløsninger, til programvare, har vunnet en ny avtale med Nordea.

Under avtalen vil Nordea promotere Izettles MPOS-løsninger (Mobile Point of Sales) til sine SMB-kunder via siitt eget nettsted og 800 kontorer i Norden.

- Izettle handler om omsetning for små virksomheter, de sikrer at ingen salg glipper og at omsetningsdata kan brukes for å generere salgsvekst, sier co-gründer og administrerende direktør Jacob de Geer i Izettle.

- Gode partnere som Nordea gir oss tilgang og støtten vi trenger for å nå vårt ultimate mål om å hjelpe små virksomheter med vekst, fortsetter han.

Izettle fungerer med alle store betalingskort, og det er ikke noe abonnement, oppstartskost, månedlig kost eller minimumsomsetning å tenke på. I stedet betaler kundene en prosentandel per transaksjon. Izettle overfører deretter betalingene til selgerens bankkonto.

Det svenske Finanstilsynet regulerer Izettle, hvis tjenester er godkjent for EMV (Europay, MasterCard, og Visa), i tillegg til Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Izettle ble etablert i 2011 med å tilby en enkel måte for å kunne ta betalt med kort. Izettle-appen, chip- og PIN, chip- og signaturlesere og frittstående administrasjonsprogramvare er i dag tilgjengelig i Storbritannia, Spania, Tyskland, Danmark, Norge, Finland, Mexico og Brasil.

Kontrakter Og Avtaler