Know IT blir crm-partner for Posten

Know IT blir crm-partner for Posten

Posten Norge AS har tegnet en rammeavtale med Know IT.

Posten Norge AS har tegnet rammeavtale med Know IT for konsulenttjenester innen CRM-området (Customer Relationship Mangement). Avtalen løper fra 1.februar 2007 til 1.februar 2009. I avtalen ligget det og en opsjon om ytterligere et års forlengelse.

Know IT har mye erfaring med leveranser til Posten Norge og er derfor godt kjent med virksomheten.

– Nøkkelen til at vi har fått oppdraget er vår erfaring innen systemintegrasjon og forvaltning av Business Intelligence, spesielt innen CRM-området, samt vår kunnskap om SAS Institutes programvare. Rammeavtalen er en viktig del av vår strukturkapital og legger et godt grunnlag for å fortsette å utvikle våre forretninger med Posten Norge, sier Tore Kaasen, forretningsansvarlig for avtalen i Know IT.

Know IT har enheter i Oslo, Gøteborg og Stockholm som er helt fokusert på forretningsanalyse-løsninger (BI) basert på SAS Software. Idag har Know IT ca. 100 dedikerte konsulenter innen dette feltet.

Know IT ble etablert i 1990 og har i dag mer enn 700 medarbeidere representert på 17 steder i Sverige og i Oslo her i Norge. Know IT er notert på OM - Stockholm-børsens O-lista.

Kontrakter Og Avtaler