Kommunal-avtale til Evry

Kommunal-avtale til Evry

Evry i Sverige har vunnet avtale om it-drift og utvikling med Sveriges største fagforening.

Evry har vunnet avtale med Kommunal om utvikling av ny plattform for medlem- informasjon- og økonomisystem. Kommunal er Sveriges største fagforening for offentlige ansatte og medlem i Svenska LO.

Les også i Computerworld:

Kan komme styrket ut

Selskapet skal også fortsatt levere driftstjenester, foreløpig i fire år til.

Den nye avtalen er verdt ca 125 millioner kroner.

Les også i Computerworld:

- Norske leverandører har mye å lære

Utviklingen av den nye plattformen er en del av Kommunals plan med å tilby de 510.000 medlemmene og de 30.000 tillitsvalgte bedre tjenester, og inkluderer løsning for mobilitet.

- Evry og Kommunal har en historie som går 50 år tilbake i tid. Evry har derfor veldig stor kunnskap om vår virksomhet og leverer gjennomgående tjenester og løsninger av høy kvalitet som også bidrar til å utvikle Kommunal, sier Anders Bergström, visedirektør og økonomisjef i Kommunal.

Han sier at den nye plattformen vil gi fagforbundet et effektivt verktøy som vil gjøre informasjon lett tilgjengelig både for medlemmer og tillitsvalgte.

Niclas Ekblad, administrerende direktør i Evry i Sverige, er stolt av det lange samarbeidet med Kommunal, og sier det er et godt eksempel på hvordan langsiktige og nære relasjoner og engasjement fra begge sider fremmer muligheter til å utvikle virksomheten.

Evry skal i tillegg til utvikling av ny plattform og fortsatt drift også gjøre en vurdering av behov for it-støtte i fremtidige operasjoner.

Kontrakter Og Avtaler