Kommunikasjonssamarbeid

Kommunikasjonssamarbeid

De to selskapene skal utvikle app og digital skjermkommunikasjon for mobile tjenester.

Scandinavian House har inngått kontrakt med Comq om utvikling av app og digital skjermkommunikasjon. Den mobile løsningen skal etter planen først testes ut i det t norske markedet før det lanseres i resten av Europa.

De to samarbeidspartnerene vil utvikle skjermbasert kommunikasjon (digital signage) i Norge. Løsningen har en sentral distribusjonstjeneste som sender tilbud og tjenester ut til mobile enheter. Løsningene fokuserer på standardiserte leveranser av programvare, infrastruktur og tjenester, som gir sluttbrukere av den mobile løsningen oppdatert informasjon når de er på farten.

- Løsningen er bransjeuavhengig og passer alle bedrifter som har behov for å kommunisere sitt budskap på én eller flere skjermer. Bedrifter som har løsningen kan få statistiske data og informasjon om de tilbud og kampanjer som sendes ut, sier partner Kjell Espen Leirvaag i Scandinavian House.

Foruten avtalen med Comq har Scandinavian House i tillegg nylig inngått avtaler med Jobbnorge og Fjellinjen.

Nearsourcingselskapet Scandinavian House spesialiserer seg på programvareutvikling, mobilutviking, overvåking og nattvakt og rådgivningstjenester på it. Selskapet har i dag 30 ansatte i Ukraina.

Comq spesialiserer seg på skjermbasert kommunikasjon, basert på standardisert leveranse av programvare, infrastruktur og tjenester.