Konica outsourcer til Ergo

Konica outsourcer til Ergo

Ergogroup skal drifte Konica Minoltas it-systemer.

Konica Minolta i Norge har har inngått en avtale med Ergogroup som helhetsleverandør av drift og utvikling av selskapets it-systemer. Avtalen går over tre år og har en verdi på 6,6 millioner kroner.

- Ved å sette ut driften av vår komplette infrastruktur til Ergogroup får vi på en kostnadseffektiv måte garanti for oppetid og driftsstabilitet hos det vi oppfatter som en av markedets ledende aktører på området. Vi ser frem til at samarbeidet med Ergogroup skal gi oss driftfordeler som gjør at våre kunder blir enda mer tilfreds med leveransen fra oss, sier administrerende direktør i Konica Minolta, Leif Lippestad.

Avtalen omfatter leveranse og drift av en fremtidsrettet it-infrastruktur, integrasjon av både en ny erp- og crm-løsning, nettverksdrift samt en ny mobilitetsløsning med felles database. Konica Minolta driftet tidligere sine it-systemer internt.

- Vi er opptatt av å fremme våre kunders forretning gjennom å tilby det beste av ny teknologier og nye it-løsninger til våre kunder. Med en fullstendig oppgradering av alle deres it-systemer vil Konica Minolta fra starten av neste år kunne skilte med en av bransjens mest moderne IT-infrastrukturer, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup.