Legemiddelavtale til EDB

Legemiddelavtale til EDB

Skal levere it-tjenester til legemiddelselskapet Astrazeneca.

EDB har inngått en rammeavtale med det svensk-britiske legemiddelselskapet Astrazeneca, som innebærer at EDB blir en av selskapets utvalgte leverandører av it-tjenester i Sverige. Astrazeneca har valgt å konsolidere antall leverandører med rammeavtaler.

EDBs datterselskap Guide Konsult har tidligere hatt en tilsvarende avtale som nå vil gjelde for hele EDB.

Større tjenestebredde

Den nye rammeavtalen innebærer at Astrazeneca får tilgang på hele EDBs globale tjenesteportefølje, som skal være godt tilpasset Astrazenecas behov.

- Vi er svært glade for den fornyede tilliten fra Astrazeneca. Utvidelsen av samarbeidet dokumenterer at EDBs tjenestetilbud støtter opp under de behov Astrazeneca har i forhold til sin virksomhet. Avtalen åpner også for at vi nå kan levere flere ulike typer tjenester enn vi har gjort tidligere, sier Johnny Rindahl, konserndirektør for applikasjonstjenester i EDB i en pressemelding.

EDBs tjenestetilbud omfatter blant annet bransjeløsninger, driftstjenester og konsulenttjenester. Konsulentvirksomheten omfatter tjenester innenfor områder som applikasjonsforvaltning, business intelligence, prosjektledelse, systemutvikling, systemintegrasjon og virksomhetsutvikling.