Logica signerer med Indico

Logica signerer med Indico

Logica skal selge Indico Systems' opptaks- og bevishåndteringsløsninger for rettsvesenet i Norge.

Logica har inngått et samarbeid med Indico Systems, som leverer sikre digitale opptaks- og bevishåndteringsløsninger.

Innspillingen og bevisbehandling vil bidra til å redusere tidsbruk, samt øke kvaliteten på intervju- og forhørsprosesser samt forbedre administrasjonen av den. Mer enn 100 kunder over hele Europa fra politiet, Barnas hus, domstoler og FN bruker nå på disse løsningene.

Logica skal markedsføre, selge og levere selskapets løsninger til bruk i offentlig og privat sektor. I en pressemelding heter det at avtalen vil styrke rettsvesenet ved integrerering av sin infrastruktur, og er ment å bidra til å øke verdien av investeringer i kommunikasjon, opptak, lagring og behandling i ettertid.

- Vårt samarbeid vil tilby nye og innovative løsninger til et marked som er i den innledende fasen av å investere i disse områdene, sier Stig Knutsen, administrerende direktør hos Indico Systems, i pressemeldingen.

- Ved å kombinere vår kunnskap med Logicas spesialistkompetanse, bredt tjenestetilbud og lokal tilstedeværelse med Indico løsninger, vil vi styrke vår posisjon i Norge og utvide vår posisjon i denne sektoren.