Mer ost og helse for Telecomputing

Mer ost og helse for Telecomputing

Aleris og Synnøve Finden forlenger it-driftsavtaler med nye fem år.

Aleris, Norges største private helse- og omsorgsforetak, har valgt Telecomputing for it-drift og support av selskapets norske virksomhet og deres it-brukere.

Avtalen er på fem år og har en forventet kontraktsverdi på 30 millioner kroner.

Også i Sverige

Dette er en den andre it-drift-avtalen Telecomputing har signert med Aleris-konsernet i år. Tidligere i høst inngikk Telecomputing Sweden og Aleris i Sverige en omfattende driftsavtale som per i dag er den største enkeltstående kontrakten i Telecomputings historie.

- Telecomputings sterke fokus på sikkerhet og erfaring med sentralisert it-drift, våre løsningsbehov og konkurransedyktige betingelser ble til slutt utslagsgivende. Avtalen med Telecomputing sikrer fortsatt kostnadseffektivitet og forutsigbarhet innen it-drift, sier Sverre Mathiesen, it- og innkjøpssjef i Aleris.

Mange helsekunder

Telecomputing har en rekke kunder innen helse- og omsorgssektoren i Norden. På kundelisten finnes blant annet Legevisitten, Previa, Unilabs, Omsorgshuset, Proxima, Aleris, Medema Gruppen, Ortopediteknikk, OCH, Medicus Plesner og Global Medical Support.

- Vi har hatt gleden av å ha hatt Aleris som kunde i Norge siden 2006. Det meget gode samarbeidet har hatt stor betydning for vår egen kompetanseutvikling og forståelse av helse- og omsorgssektoren. Vi har de siste årene bygget opp en sterk posisjon i denne sektoren i Norden og denne avtalen bekrefter vår stilling i dette segmentet, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i Telecomputing AS.

Nye fem år

Samtidig er det klart at Synnøve Finden forlenger sin driftsavtale med Telecomputing med ytterligere fem år. Næringsmiddelprodusenten har vært kunde hos Telecomputing i 12 år.

- Vi har vært kunde hos TeleComputing siden 1998, og har meget gode erfaringer med løsningen og kvaliteten på tjenestene, sier Lars Tretteteig, administrerende direktør i Synnøve Finden.

Kontrakter Og Avtaler