Mer Saab for Agresso

Mer Saab for Agresso

Det svenske Saab-konsernet utvider sitt samarbeid med norske Agresso.

Det svenske Saab-konsernet har valgt å implementere forretningssystemer fra norske erp-selskap Agresso i nok et underselskap. Denne gangen er det Saab Aerotech som skal ta i bruk Agresso Business World. I tillegg øker både Saab Communication og Saab Combitech antallet lisenser.

Agresso har en lang og god historikk i Saab-konsernet. Allerede i 2001 installerte utdanningsenheten Saab Training forretningssystemet Agresso Business World og i 2003 implementerte Saab Tech den samme løsningen. Erfaringene fra disse underselskapene har bidratt sterkt til at Saab-konsernet nå utvider sin avtale med Agresso.

En viktig faktor i valg av forretningssystem har vært den unike muligheten til å kunne tilpasse funksjoner underveis, etter selve implementeringen. Dette gjør at Saab-konsernet hele tiden kan tilpasse seg endringer og nye behov.

- Agresso er en etablert og stabil plattform som fungerer godt for selskaper som Saab, som hele tiden må tilpasse seg kontinuerlige endringer. Saab er et selskap med mange prosjekter, noe som betyr at selv det daglige arbeidet krever at det skapes nye undergrupper og nye organisasjonsstrukturer. Dette stiller store krav til forretningssystemenes stabilitet og fleksibilitet. Agressos løsninger tilfredsstiller absolutt disse kravene, sier økonomisjef Gørgen Johansson i Saab Aerotech, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Vil ha erp for de minste

Kontrakter Og Avtaler