Milliardavtale til BBS

Milliardavtale til BBS

Sparebank 1 kjøper korttjenester og sikkerhetsløsninger.

SpareBank 1 har signert en strategisk samarbeidsavtale med BBS for en periode på fem år. Avtalen har en anslått verdi på en milliard kroner og omfatter ulike korttjenester, betalings- og informasjonstjenester, samt elektroniske sikkerhetsløsninger.

– Avtalen vil gi Sparebank 1-bankene økt konkurransekraft på betalingsområdet på grunn av bedre kommersielle vilkår og mer omfattende utviklingssamarbeid, sier konserndirektør for it, ehandel og innkjøp i Sparebank 1 Gruppen, Eivind Gjemdal.

I tillegg skal Sparebank 1 i gang med et strategisk utviklingssamarbeid med BBS for å kunne møte kundenes fremtidige behov på en bedre måte. Avtalen dekker også salgssamarbeid.

– Vi er stolte over at Sparebank 1 valgte BBS, sier Mette Kamsvåg Grimstad, direktør salg/forretningsutvikling i BBS. Samtidig er vi ydmyke for at det er nå jobben begynner.

Parallelt med at det inngås avtale om strategisk samarbeid, er det inngått avtale om at Sparebank 1-bankene overfører kundeporteføljen av terminaler til BBS.

- Vi skal altså ikke lenger selge fysiske terminaler i markedet men heller fokusere på å selge finansielle og transaksjonsbaserte tjenester, sier Gjemdal.

Kontrakter Og Avtaler