Mølle-avtale til Telecomputing

Mølle-avtale til Telecomputing

Håver inn 18 millioner på ny outsourcingsavtale.

Stormøllen-konsernet velger TeleComputing som partner på it-drift de neste fem årene.

Stormøllen AS er et konsernselskap for Felleskjøpet Agris' datterselskaper innen næringsmiddelindustrien.

Avtalen innebærer at TeleComputing får totalansvar for it-leveranser til alle selskapene i Stormøllen-konsernet. Den totale ordreverdien oppgis til 18 millioner kroner, hvorav 14 mill. er knyttet til kontraktsforlengelse og 4 til kontraktsutvidelse.

Sterk konkurranse

Stormøllen konsernet består av selskapene Norgesmøllene AS, Stormøllen Industri AS (Opus Ingridients) og Norgesbakeriene AS (Mesterbakeren og Solbrød). Norgesmøllene AS har vært kunde hos TeleComputing siden år 2000.

- Vi er meget stolte av å bli valgt som Stormøllens it-partner i sterk konkurranse med andre anerkjente it-leverandører. Vi ser avtalen som en bekreftelse på at Norgesmøllene oppfatter oss som en god og lydhør samarbeidspartner og vi vil gjøre vårt ytterste for at det utvidede it-samarbeidet med Stormøllen og deres datterselskaper skal bli best mulig, sier André P. Løvestam, konsernsjef i TeleComputing.

TeleComputing leverer et komplett IT-miljø hvor Stormmøllenes selskaper og produksjonsenheter er integrert i ett og samme nett. Avtalen omfatter også ansvar for selskapenes kommunikasjonsforbindelser og klargjøring av fremtidig ip-telefoni støtte.

Den sentrale løsningen inkluderer dessuten drift og forvaltning av alle pc-arbeidsplasser med lokale applikasjoner gjennom TeleComputings tjeneste Managed Client.

Kontrakter Og Avtaler