NDS med lukrativ it-avtale

NDS med lukrativ it-avtale

Norsk Data Senter håper på 100 millioner kroner i året fra Tradebrokers medlemsbedrifter.

Norsk Data Senter, en leverandør av data og systemintegrasjons-løsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor, har inngått avtale med Tradebroker om levering av produkter og tjenester innenfor samtlige av NDS sine forretningsområder.

Tradebroker er en innkjøpsorganisasjon som består av 55 medlemsbedrifter. Medlemmene omsatte for 2,1 milliarder kroner på Tradebrokers avtaler i 2007. Målsetningen er å oppnå 100 millioner kroner i årlig verdi på avtalen og den er dermed den største som NDS noengang har inngått.

- Tradebroker har ikke satt opp noe slikt tall, vi representerer en innkjøpsorganisasjon og har ikke noen kjøpsplikt, men vi jobber i fellesskap med NDS for å oppnå så stor omsetning som mulig. Potensialet er der, men vi har ingen forventninger om at de skal overta alle it-tjenester til alle våre medlemmer, sier daglig leder Terje Fagervik i Tradebroker til Computerworld.

Strategisk viktig

Ifølge avtalen vil NDS være ansvarlige for å levere klienter, servere, nettverk, software, lagringsløsninger, print-konsepter, tilbehørsprodukter samt infrastrukturtjenester.

- For NDS er denne avtalen en strategisk viktig avtale og en ytterligere bekreftelse på den gode utviklingen som vi nå opplever. Vi er både stolte og glade for å bli valgt som leverandør av denne store og prestisjetunge kontrakten, sier salgsdirektør Petter Kopperud i NDS.

Norsk Data Senter har hovedkontor i Moss og avdelingskontorer i Trondheim og Bergen. Selskapet har totalt 130 ansatte og hadde i fjor en totalomsetning på 388,5 millioner med et resultat på 13,7 millioner.

Kontrakter Og Avtaler