NDS med millionavtale

NDS med millionavtale

NDS blir totalleverandør av it til Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Norsk Data Senter (NDS) har inngått en rammeavtale med Sør-Trøndelag fylkeskommune. I henhold til avtalen skal NDS levere alt it-utstyr som pc-er, skjermer, servere, nettverks- og lagringsprodukter samt videokonferanseutstyr og liknende til fylkeskommune og 20 av fylkets kommuner.

Den har en verdi på rundt 60 millioner kroner årlig, og gjelder for ett år med mulighet for forlengelse i inntil fire år totalt. Avtalen trådte i kraft i juli, og leveransene vil skje fortløpende fra NDS' lokaler i Midt-Norge. Produsenter som omfattes av avtalen er blant annet fra Lenovo, IBM, Cisco og Tandberg.

I en pressemelding heter det at avtalen vil gi NDS muligheter til å ta nye markedsandeler både i offentlig og privat sektor i regionen.

- Avtalen med Sør-Trøndelag fylkeskommune kommer som følge av en bevisst strategi, og vi ser fram til å forvalte avtalen på en god måte, sier Parly Stallvik, direktør i NDS Midt-Norge.

- NDS ble valgt fordi tilbudet var det beste for Sør-Trøndelag fylkeskommune totalt sett. Vi har fått en samarbeidspartner som har erfaring med leveranser til offentlig sektor. Samtidig har NDS presentert en løsning med lokal forankring til levering av it-utstyr, og som setter brukerne i fokus. Vi ser frem til dette samarbeidet, sier Glenn Paulsen, ikt-sjef i Sør-Trøndelag fylkeskommune.

LES OGSÅ: NDS med lukrativ it-avtale