Norsea valgte Microsoft

Norsea valgte Microsoft

Blir den første kunden i Norge som tar i bruk Enterprise Mobility Suite.

Samhandlingsplattformen «Enterprise Mobility Suite» (EMS) fra Microsoft ble lansert i slutten av mars i år. Nå har selskapet signert sin første norske kunde på den nye samhandlingsplattformen når Norsea Group får EMS som del av en større avtale.

Norsea leverer basetjenester og logistikkløsninger til olje- og gassindustrien i Norge. Deres nye it-satsing skal styrke internkommunikasjon og tilrettelegge for løsninger for ansatte i inn- og utland.

- En del av vår langsiktige strategi er å vokse internasjonalt. For å klare dette, implementerer konsernet i disse dager en fremtidsrettet it-strategi som aktivt bruker skytjenester og mobile enheter i vår plattformarkitektur. Dette vil forenkle hverdagen til våre ansatte, både på jobben og hjemme, sier Susanne Thornes, it-direktør Norsea Group

- Med den nye Microsoft-avtalen får vi gode verktøy for bedre samhandling og mer effektive arbeidsoperasjoner, noe som vil gjøre oss til en enda bedre leverandør for våre kunder, fortsetter Thornes.

Leveransen fra Microsoft er en kombinasjon av Office 365, Azure og tidligere nevnte EMS.

- I Microsoft Norge er vi svært stolt av at Norsea Group er blant verdens første kunder til å ta EMS i bruk, sier administrerende direktør i Microsoft Norge, Michael Jacobs.

Kontrakter Og Avtaler