Norsk e-læring i Cambridge

Norsk e-læring i Cambridge

Det legendariske universitetet i England har tegnet kontrakt med norske Fronter.

Cambridge ESOL ved prestisjeuniversitetet Cambridge har inngått samarbeid med norske Fronter.

- Dette er et av Europas mest spennende prosjekter innen høyere utdanning som vi er stolt over å bli en del av, sier Roger Larsen, gründer og administrerende direktør i Fronter, i en pressemelding.

Cambridge Universitets ESOL Examinations har inngått en treårig kontrakt med Fronter med opsjon på ytterligere syv år. Det prestisjefylte universitetet vil bruke læringsplattformen fra Fronter til å dekke en rekke e-læringsbehov, deriblant fjernundervisning og online-sertifisering av Cambridge eksaminatorer rundt om i verden.

- Læringsplattformen fra Fronter inneholder alle de verktøy vi trenger for å realisere våre e-læringsambisjoner, sier Nick Charge, Examinations Manager ved Cambridge ESOL og ansvarlig for fakultetets e-læringsstrategi.  – Vi ser frem til å jobbe tett sammen med Fronters team i flere år fremover.

LES OGSÅ: Fronter vil lære opp Europa

Universitetet vil ta i bruk verktøyene Fronter har utviklet for det pedagogiske miljøet for å oppnå en bred og effektiv deling av læringsressurser i alle Cambridge ESOLs globale operasjoner.

- Læringsplattformen vår er utviklet over en periode på 10 år, i nært samarbeid med pedagoger og akademikere som utgjør våre referansegrupper. Det er en anerkjennelse for denne gruppen at plattformen nå er valgt av verdens mest prestisjetunge universitet, sier Roger Larsen i Fronter.

Kontrakter Og Avtaler