Norsk Tipping-millioner til Ergo Group

Norsk Tipping-millioner til Ergo Group

Norsk Tipping og ErgoGroup har utvidet avtalen om leveranse av kommunikasjonstjenester til Norsk Tippings kommisjonærer.

- Norsk Tippings kommunikasjonsnettverk for kommisjonærer fordrer kvalitet og tilgjengelighet, siden dette er selskapets viktigste kanal for å formidle spill. Ved å utvide kapasiteten, og øke kvaliteten i dette nettverket, er vi posisjonert for fremtiden, og for å kunne tilby nye tjenester fra Norsk Tipping, sier Trond Karlsen, direktør IKT Fellesfunksjoner.

ErgoGroup har gjennom flere år hatt avtale med Norsk Tipping om levering av kommunikasjonsløsninger. I avtalen har det ligget en opsjon på forlengelse. Det er denne opsjonen Norsk Tipping nå har benyttet seg av.

LES OGSÅ: Spår lavere Ergo-vekst

Bakgrunnen for at avtalen nå utvides er at Norsk Tipping har behov for å øke båndbredden ut til sine 4000 kommisjonærer. Med økt båndbredde vil Norsk Tipping kunne tilby sine kunder interaktive skjermer med relevant informasjon til spillerne. Med økt båndbredde kan de nye tjenestene tas i bruk, uten at de eksisterende spilltransaksjonene forstyrres.

- Vår lokale tilstedeværelse, og evne til å levere fleksible og solide løsninger er vesentlige elementer i vårt tjenestetilbud. Vi er derfor svært glad for at Norsk Tipping med denne avtalen gir oss ytterligere tillit til å levere løsninger tilpasset behovene til deres mange kunder over hele Norge, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Leveranse av kommunikasjonsløsninger er et av de største tjenesteområdene i ErgoGroup. Telenor er underleverandør i avtalen.

Les om flere kontrakter i Bransje

Kontrakter Og Avtaler