Norske Skog Australasia velger Ramco

Norske Skog Australasia velger Ramco

Har valgt nytt sky-basert ERP-system for datterselskapet i australasia.

Norske Skog Australasia, datterselskapet av Norske Skogindustrier, har inngått en avtale med Ramco Systems om ny ERP-løsning med integrerte moduler for finans- og kapitalforvaltning.

Det nye systemet erstatter en edre legacy-løsning som ifølge en presemelding var moden for utskifting.

- Avispapirbransjen gjennomgår en strukturell reform og it-systemene våre må være i stand til å støtte både våre nåværende og fremtidige behov. Ramco tilbød oss ??et funksjonelt sterk og integrert løsning med innebygd mobilitet og analyser for å løse ende-til-ende behovene til våre operasjoner , sier Eric Luck i Norske Skog Australasia i en pressemelding.

Administrerende direktør i Ramco Systems, Virender Aggarwal, er glad for å kunne legge den norske papirprodusenten til i kundelista.

- Helheten i løsningen kombinert med de fordelene en skyløsning gir verdi til kunden. Ramco sitt fokus på mobilitet, brukervennlighet, og kontekstbevisste løsninger er det som differensierer oss i markedet, sier Aggarwal.

Norske Skog er den største produsenten av avispapir i Australasia. Ved sine papirmøller i Albury (New South Wales, Australia), Boyer (Tasmania) og Tasman (New Zealand) produserer Norske Skog Australasia 715.000 tonn magasin- og avispapir i året.

Kontrakter Og Avtaler