Ny Dell-distributør

Ny Dell-distributør

Commaxx skal distribuere Dells datasenter og nettverksløsninger i Norge.

Dell har lenge jobbet med å bygge opp partnerkanal, og har nå inngått distributøravtale med Commaxx.

Commaxx har allerede bredt forhandlernettverk i Norge, og ikke minst kompetanse på nettverk, skyløsninger og ende-til-enda leveranser. Det er årsakene til at Commaxx ble valgt til den første distributøren av Dells løsninger for datasenter og nettverk i EMEA-regionen. Selskapet har også vært Wyse-partner på nettverk i 12 år.

- Commaxx er en naturlig våpendrager for oss nå som vi satser helhjertet på en partnerkanal. Commaxx har flere tiår med erfaring rundt det å skape suksesser for sine leverandører i Norge, sier norgessjef i Dell, Solveig Kristiansen i en melding.

Administrerende direktør i Commaxx, Geir-Rune Dyrseth, er svært begeistret for avtalen, og mener selskapet nå kan tilby et komplett tilbud på datasenter og nettverk.

- At vi nå kan distribuere alle produkter for DELL, er en viktig begivenhet i selskapet historie, sier Dyrseth.

Commaxx sin rolle i samarbeidet blir å støtte forhandlerkanalen med løsningskompetanse på Dells løsninger. Partene har satt sammen en omfattende markedsplan og skal samarbeide på en rekke kampanjer og aktiviteter sammen med forhandlerne.

- Vi har store forventninger til samarbeidet og er særlig positive siden Commaxx allerede distribuerer løsninger fra viktige teknologipartnere som Citrix og Microsoft, avslutter kanalansvarlig i Dell Norge, Christian Lorck.

Kontrakter Og Avtaler