Ny offshoreavtale til Lawson

Ny offshoreavtale til Lawson

Lawson skal levere programvareløsninger til maskinleverandøren K. Lund Offshore.

Lawson har inngått en avtale med maskinleverandøren K. Lund Offshore på Sola utenfor Stavanger.

Avtalen omfatter lisenser og leveranse av forretningsløsningen Lawson M3 Equipment Service Management, som er spesielt tilpasset selskaper som driver med utleie og drift av maskiner og utstyr. Den omfatter også lisenser på en rekke tilleggsløsninger som Lawson Smart Office, salgs- og markedsautomatisering og et verktøy for utleieplanlegging.

Kontrakten er signert i Lawsons fjerde finanskvartal som avsluttes 31. mai 2009.

K. Lund Offshore har sitt hovedkontor på Sola utenfor Stavanger, og selskapet har spesialisert seg på produksjon, salg og utleie av kompressorer og løfteutstyr til norsk og internasjonal olje- og gassindustri.

Det norske selskapet, som også har virksomhet i Brasil og de forente arabiske emirater, mener de kan spare betydelige beløp med Lawsons løsninger.

- Løsningen gjør at vi kan redusere innkjøpsbudsjettet med 35 prosent, sier administrerende direktør Gaute Jorpeland i K. Lund Offshore.

Avtalen er den siste av en rekke avtaler Lawson Norge har inngått i markedet for olje og offshore. Swire Oilfield Services og Aker Solution er andre eksempler.

- Vi har opparbeidet høy kunnskap og erfaring fra dette markedet. Det gjør at vi bedre kan demonstrere hvordan våre løsninger bidrar til enklere prosesser, samt hvordan skape merverdi for kunden enten gjennom besparelser eller økt kapasitet. I sum gjør dette oss til en attraktiv leverandør av komplekse løsninger til denne bransjen, sier Norgessjef Einar Broch i Lawson Norge.