Ny rammeavtale med Hinas

Ny rammeavtale med Hinas

Helseforetakenes Innkjøpsservice kjøper lagring til norske sykehus og helseforetak i ny rammeavtale verdt flere hundre millioner i året.

I en ny rammeavtale er Proact, Dell, Evry og Atea valgt til foretrukket lagringsleverandør til norske sykehus og helseforetak av Helseforetakenes innkjøpsservice (Hinas).

Verdien av avtalen ligger potensielt på flere hundre millioner kroner hvert år. Den er inngått for to år, med opsjon på ytterligere to år.

Avtalen innebærer at det kun er de fire, foretrukne leverandørene Proact, Dell, Evry og Atea som kan levere tilbud på lagring til Hinas.

- Å bli satt til å levere løsninger for noen av samfunnets viktigste data er en enorm tillitserklæring. Som kyndig leverandør av mange av de fremste plattformene fra de mest solide produsentene har vi tyngden som kreves. Det gleder vi oss til å bevise, sier administrerende direktør i Proact, Eirik Pedersen i en melding.

- Vi skal i hvert minianbud vise at vi er tillitten verdig. Vi vet vi kan levere den fremste kompetansen, nå skal vi også bevise at vi er best på å sette sammen de riktige løsningene, avslutter han.

Den nye rammeavtalen gjelder fra juni 2014.