Nye avtaler for Telecomputing

Nye avtaler for Telecomputing

Telecomputing har fornyet to avtaler i Norge med en samlet verdi på 14 millioner kroner.

Telecomputing fornyet denne måneden sine avtaler med to norske selskaper.

Fornyelsene er inngått med Kluge Advokatfirma og det som omtales som et bransjeledende, norskeid selskap med 145 ansatte i Norge og avdelinger i Sverige og Danmark.

Avtalene representerer fornyelser verdt henholdsvis 8 millioner og 6 millioner kroner i kontraktsverdier, og omfatter sentraliserte driftsleveranser og tilhørende IT-on-demand-tjenester.

- Dette er selskaper som så langt har vært kunder hos oss i henholdsvis 10 år og 8 år. Med til sammen 18 års erfaring som brukere av våre IT-on-demand-tjenester er de også meget godt kjent med hvilke fordeler dette innebærer for egne brukere, som for eksempel enkel og sikker tilgang til riktig it uansett tid, sted eller terminalutstyr. Vi er meget stolte av å få fortsatt tillit, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i Telecomputing, i en pressemelding.

I pressemeldingen sier Eigil Olsen, prosjektleder i Kluge Advokatfirma, at valget om å fornye avtalen med Telecomputing kom etter en omfattende anbudsprosess hvor løsning, kompetanse og kommersielle betingelser ble spesielt vektlagt.

- Telecomputings erfaring med våre løsninger, bredden og kvaliteten i de tilbudte tjenestene og konkurransedyktige betingelser ble til slutt utslagsgivende, sier han.

LES OGSÅ: Telecomputing sparker svensker