Nye skolemillioner til Atea

Nye skolemillioner til Atea

Atea sikrer seg nye millioner gjennom fornying av skoleavtalen med Troms fylkeskommune.

Atea fornyer sin avtale med Troms fylkeskommune om leveranse av elev-pcer for skoleåret 2011 og 2012. Avtalen viderefører samarbeidet partene har har hatt de to siste årene som blant annet har innebært leveranse av pc-er til alle førsteklassinger på videregående skoler i Troms fylke.

Avtalen har en estimert verdi på tolv millioner norske kroner i løpet av skoleåret per skoleår og med mulig forlengelse i ytterligere ett år.

Ledende rolle

- Atea har sterkt fokus på leveranse av elev-pcer. Med flinke medarbeidere, høyt engasjement og strømlinjeformet logistikktjeneste ønsker Atea å ta en ledende rolle også i Nord-Norge. Troms fylkeskommune er en av våre viktigste kunder i regionen, sier administrerende direktør Steinar Sønsteby i en melding fra selskapet.

Verdt tolv millioner

Innkjøpssjef Helene Lockertsen i Troms fylkeskommune synes Atea allerede har bevist at de er en god samarbeidspartner.

- Satsing på den digitale skolen har sterkt fokus i Troms fylkeskommune. Det er viktig å ha gode samarbeidspartnere, noe Atea har vist at de kan være ved leveranse av elev-pcer til skolene i vår fylkeskommune. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Atea også kommende skoleår, sier hun.