Nytt søkesamarbeid

Nytt søkesamarbeid

Comperio blir Elasticsearch-partner.

Søkeselskapet Comperio har inngått partneravtale med Elasticsearch.

Elasticsearch er en søkeplattform utviklet som åpen kildekode, og som er laget for sanntidsanalyse av uvanlig store datamengder. Løsningen skal håndtere informasjon i mange ulike formater der informasjonen gjøres søkbar i tilnærmet sanntid, ifølge Comperio.

- Vi ser i dag at teknologien Elasticsearch er i eksplosiv vekst i Norge og internasjonalt og at den gir oss muligheten til lå tilby våre kunder nye søke- og analyseløsninger som vi tidligere hadde store utfordringer med å utvikle, sier Trond Renshusløkken, administrerende direktør i Comperio i en melding.

Han sier også at som datavisualiseringsverktøy gir teknologien selskapet nye muligheter til å skape nyttige forretningsmessige innsikter i store og komplekse datamengder.

- Avtalen med Elasticsearch komplimenterer vår kompetanse på andre søkeplattformer som blant annet Sharepoint Search, Fast ESP og Apache Solr, fortsetter han.

Comperio skal allerede ha gjennomført et prosjekt basert på Elasticsearch for en betydelig, ikke-navngitt nordisk virksomhet.