Offentlig storavtale til Ementor

Offentlig storavtale til Ementor

Atea forlenger rammeavtale verdt 875 millioner svenske kroner med offentlig sektor i Sverige.

Atea Sverige AB, en del av Ementor-konsernet, er innstilt som leverandør til svenske Vervas rammeavtale ”Programvare og tjenester 2007”. Avtalen erstatter den tilsvarende avtalen ”Programvare og tjenester 2004”, der Atea Sverige også var leverandør, skriver Ementor i en børsmelding.

Rammeavtalen omfatter i alt 20 leverandører, og den totale kontraktsverdien er estimert til 1,5 milliarder svenske kroner, drøyt 1,25 milliarder norske kroner, i avtaleperioden på 30 måneder. Atea Sveriges del av avtalen er estimert til 350 millioner svenske kroner per år, som tilsvarer Ateas del av omsetningen i forrige avtaleperiode.

LES OGSÅ: Ementor kan kjøpe Kerfi

Verva står for innkjøp av it til den offentlige sektor i Sverige og rammeavtalen "Programvare og tjenester 2007" innebærer leveranser til alle statlige myndigheter, 217 av landets 290 kommuner, 18 av landets 21 landsting, samt 41 nærliggende stiftelser og liknende.

I henhold til regelverket for offentlige anskaffelser, vil kontrakten inngås etter klagefristens utløp 19. september 2007, melder selskapet.

Kontrakter Og Avtaler