Oljesmurt Sap-avtale til Pearl

Oljesmurt Sap-avtale til Pearl

Pearl Consulting skal implementere og drifte Sap-løsning for oljeselskap.

Olje- og gasselskapet VNG Norge har valgt Sap levert av Pearl Consulting for sin norske og danske virksomhet.

Sap har skreddersydd en programvareløsning som passer for oljebransjens mindre selskaper, skriver Pearl Consulting, som skal implementere og drifte løsningen, i en pressemelding.

Fire anbud

VNG Norge evaluerte fire leverandører, men avgjørelsen falt på Sap og Pearl på grunn av at løsningen har "et solid innkjøpssystem som er nødvendig for eventuelle framtidige større prosjekter innen boring og feltutbygging".

Olje- og gasselskapet er partner i 26 lisenser på norsk og dansk sokkel. Av disse har VNG Norge fire operatørskap der selskapet har ansvar for å føre joint venture-regnskap for lisensene.

- Vi var ute etter en regnskapsløsning som oppfylte våre behov både på kort og lengre sikt og stilte som absolutt krav at løsningen skulle støtte de særnorske kravene til joint venture-regnskap, sier finansdirektør Jan-Helge Hermansen i VNG Norge.

Skreddersøm

- VNG Norge gjør som mange oljeselskap, de ønsker en spesialtilpasset løsning, men samtidig er de villige til å endre noen av sine rutiner for å tilpasse seg løsningen, sier administrerende direktør Ingemar Goksøyr i Pearl Consulting.

Han legger til at Sap-løsningen har vært benyttet av norske oljeselskap i over 15 år, og den er kjent for å være solid.

- Vi er stolte over at nok et oljeselskap på norsk sokkel har valgt Sap og Pearl Consulting i konkurranse med flere andre tilbydere, sier Goksøyr.

Kontrakter Og Avtaler