Pearls SAP-avtale verdt 30 millioner

Pearls SAP-avtale verdt 30 millioner

Pearl Consulting leverer nytt erp-system til Norengros.

SAP-partneren Pearl Consulting har signert avtale om levering av nytt erp-system til Norengros. SAP All-in-One med butikkdata skal implementeres, og den første grossisten skal være operativ med løsningen 1. juni 2010. Avtalen har en verdi på 30 millioner kroner over fire år.

Norengros er en landsdekkende kjede av frittstående grossister, og Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Med denne kontrakten inngår selskapet et strategisk partnerskap med Pearl Consulting som inkluderer implementering og drift av SAP All-in-One løsningen.

- Vår målsetting er at vi skal tilby kundene våre en effektiv vareforsyning og gode nettbaserte tjenester, sier arbeidende styreformann Johannes Berger.

Som forbruksvareleverandør er Norengros avhengig av et bredt vareutvalg, en effektiv logistikk og fleksible kundeløsninger. Noe av det viktigste er å skape en moderne systemplattform for kjedens medlemmer. I praksis betyr dette for eksempel å kunne håndtere salgsprosesser med kunder som betjenes av flere enn en enkelt grossist.

- Denne kontrakten viser at markedet i stadig økende grad etterspør mal-løsninger kombinert med sikker drift når det skal innføre nye forretningskritiske løsninger, sier Ingemar Goksøyr, daglig leder i Pearl Consulting.

Kontrakter Og Avtaler