Prosess- og analysesamarbed

Prosess- og analysesamarbed

Pinnacle Strategies rammeverk for analyse skal brukes i Questback Ask & Act.

I prosjekter i Norge har Pinnacle Strategies, som leverer konsulenttjenester for ledelse i prosjekt og drift, forbedret leveranser for forskjellige norske selskaper, hovedsaklig i oljebransjen med sitt et eget rammeverk for innsikt, analyse og automatisering i selskapenes forretningsprosesser.

En viktig del av dette rammeverk har vært å innlede nye prosjekter med en analyse.

I samarbeid med Questback har Pinnacle Strategies nå lagt inn denne analysen i Questback sitt Ask & Act system. På denne måten kan innledende fase av et prosjekt omfatte større deler av en organisasjon, automatiseres og gi bedre innsikt, mener Pinnacle.

Det nye samarbeidet medfører at prosjekter fra Pinnacle Strategies nå vil kunne basere seg på langt bredere tilbakemeldinger med dypere innsikt fra de forskjellige kundene.

Metoden er blitt testet for første gang tidlig i år, og skal nå brukes i forskjellige prosjekter i India og USA.

Samarbeidet kom i stand etter et møte mellom Frank Møllerup fra Questback og Mark Woeppel fra Pinnacle Strategies i desember i 2103. I første omgang har meningen vært å forbedre kvaliteten på prosjektene til Pinnacle Strategies, men ut over dette kan verktøyet gi muligheten til å skape benchmarking for selskaper over hele verden.

For Questback betyr dette bruk av deres verktøy i helt nye sammenhenger, og muligheten til å bygge tjenester som kan gi kunder enda dypere innsikt og bedre samhandling bygget på feedback. På sikt kan helt nye tjenester realiseres bygget på kunders tilbakemeldinger, ifølge Questback.