PSI selger pengekofferter

PSI selger pengekofferter

PSI Group selger 500 pengevesker til et internasjonalt sikkerhetsselskap.

PSI-eide SQS, som utvikler ledende sikkerhetsløsninger for det internasjonale bank- og verditransportmarkedet, har inngått en leveranseavtale på 500 sikkerhetsvesker til et ledende internasjonalt sikkerhetsselskap.

Avtalen omfatter også servicekontrakter samt en opsjon for levering av ytterligere 500 sikkerhetsvesker. De første 500 sikkerhetsveskene skal leveres i løpet av første kvartal 2009, skriver selskapet i en børsmelding.

- Etterspørselen etter selskapets ledende sikkerhetsteknologi er økende - og i et marked med betydelige synergier ved volumleveranser - er avtaler som dette av stor verdi, sier Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI Group.

SQS

SQS (Security Qube System) er et datterselskap av PSI Group og utgjør ett av konsernets tre forretningsområder, Cash Management CIT/ATM. Selskapets utviklings- og produksjonsvirksomhet samt administrasjon og ledelse er samlet i Skellefteå i Sverige. Kundene er hovedsakelig nordiske, europeiske og internasjonale banker samt verditransportselskaper.

- Det er samtidig et viktig aspekt at et stort og ledende internasjonalt sikkerhetsselskap med dette satser ytterligere på sikkerhetsløsningene fra SQS. Basert på avansert, robust og velprøvd teknologi leverer SQS markedsledende sikkerhetsløsninger som etterspørres av de mest krevende kundene med de største sikkerhetskravene, sier Waaler.

PSI Group vil verken offentliggjøre navnet på kjøperen eller verdien på avtalen.