Selger norsk erp til Australia

Selger norsk erp til Australia

1250 skoler tar i bruk norsutviklet erp-løsning fra Agresso.

- Dette er moro. Brorparten av utviklingen rundt Agresso Business World skjer i Norge. Det beviser at selv om man blir kjøpt av et utenlandsk selskap så kan man beholde utviklingen i Norge, sier markedsdirektør Terje Kaasa i Unit4 Agresso Norge til Computerworld og legger til:

- Høyt faglig nivå konkurrerer med prisene i lavkostnadsland.

Programvareselskapet Unit4 Agresso er et resultat av en fusjon mellom nederlandske Unit4 og norske Agresso i 2000. Selskapet har store deler av sitt erp-utviklingsmiljø i Norge.

Store i det offentlige

På det norske markedet er Unit 4Agresso store innen offentlig sektorm, halvparten av selskapets omsetning kommer herfra. Nå har selskapet inngått en avtale med den australske delstaten Queensland om å levere Agresso Business World til over 1250 skoler.

Forretningsapplikasjonen skal med dette bygge oppunder delstatens SmartClassrom-initiativ, som skal styrke og forenkle forholdet mellom lærere, elever og foreldre.

Ifølge en pressemelding fra selskapet har avtalen en estimert verdi på nærmere 45 millioner norske kroner.

Tøff konkurranse

- Vi valgte Agresso Business World fordi arkitekturen er svært endringsvennlig. Løsningen tillater at vi enkelt kan endre hvilke målekriterier vi ønsker å analysere, for å fange opp trender og måle status og prestasjoner. Dette var avgjørende for vårt valg av Agresso Business World, sier Richard Eden i utdanningsdepartementet i Queensland i pressemeldingen.

Delstaten Queensland Agresso Business World vil delstaten kunne håndtere økonomiske transaksjoner for mer enn 400.000 elever og mer enn 40.000 lærere og administrasjonspersonell vil kunne bruke systemet til å få en oppdatert og helhetlig oversikt over den enkelte elev.

Kontrakter Og Avtaler