OVERTAR DRIFTEN: Med Selvaag-avtalen kan Andreas Hisdal glede seg over en stor referansekunde. (Foto: Atle Skretting)  

OVERTAR DRIFTEN: Med Selvaag-avtalen kan Andreas Hisdal glede seg over en stor referansekunde. (Foto: Atle Skretting)  

Selvaag velger Intility

Får totalansvaret for it-tjenestene.

Selvaag Gruppen, Selvaag Realkapital og Selvaag Eiendom velger Intilitys IT-plattformtjeneste for sine respektive IT-miljøer, ifølge pressemelding.

Med Intility får Selvaag selskapene tilgang til en komplett og ferdigprodusert IT-plattform som gir selskapene ubegrenset tilgang til databehandling og lagring, sanntids speiling av alle applikasjoner og data, en komplett sikkerhetsinfrastruktur og tett integrasjon med et stadig økende antall public cloud-tjenester.

Langsiktig perspektiv

– Vi er opptatt av å få på plass en løsning som kan understøtte oss i arbeidet med å digitalisere og videreutvikle it i Selvaag Gruppen. Etter en grundig prosess falt valget på Intility. For oss handler det både om å få en god leverandør som kan dekke dagens behov i holdingselskapet på en effektiv måte og om å møte morgendagens it-utfordringer og muligheter med en god samarbeidspartner, sier administrerende direktør Tore Myrvold i Selvaag Gruppen.

– Vi er veldig glad for at Selvaag har valgt Intilitys plattformtjeneste. Vi ser frem til å kunne bidra med å gi Selvaag selskapene en effektiv it-hverdag og de beste forutsetninger for å bedre utnytte it i egen kjernevirksomhet, sier administrerende direktør Andreas Hisdal i Intility.

Kontrakter Og Avtaler