Signerer med Reaktorskolen

Signerer med Reaktorskolen

Telecomputing inngår driftsavtale med Reaktorskolens kursviksomhet. Avtalen omfatter 16 lokasjoner og flere tusen kursdeltakere.

Avtalen omfatter driftsleveranser fra Telecomputings profesjonelle driftssenter til Reaktorskolens kursvirksomhet, som omfatter 16 lokasjoner og inntil 3500 kursdeltagere i tillegg til administrasjon.

Spennende fremtid

Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i TeleComputing, er glad for at Reaktorskolen valgte Telecomputing som samarbeidspartner.

- Vi er stolte over at Reaktorskolen har valgt Telecomputing som sin nye it-driftspartner. Ved å benytte it-tjenester levert fra vår sentraliserte it-plattform, vil Reaktorskolen kunne tilpasse it-kostnadene i tråd med sine faktiske behov, mener han.

Vil fokusere på kurs

Reaktorskolen ønsker med avtalen å få mer tid til å utvikle yrkesrettede voksenopplæringstjenester, fremfor å bruke tid på drift.

- Vi er overbevist om at vi i Telecomputing har funnet en langsiktig, troverdig og kompetent samarbeidspartner som kan støtte våre virksomhetsmål både i dag og i fremtiden, sier direktør Trude Østby Dahl i en pressemelding

Reaktorskolen er et datterselskap av ISS Personalhuset, og en del av Facility Management-selskapet ISS.