Sikret avtale til tolv millioner

Sikret avtale til tolv millioner

Telecomputing har inngått en avtale med olje. og gasselskapet VNG Norge om levere og drifte selskapets nye it-infrastruktur. Avtalen har en estimert verdi på 12 millioner norske kroner.

I tillegg til drift og leveranse får TeleComputing ansvar for VNG Norges ”backup og disaster recovery-miljø” og selskapets WAN-løsning og nye lokalnettverk i Oslo og Stavanger.

Kunde siden 2006

- Vi er meget stolte over at VNG Norge har valgt TeleComputing for sin nye it-infrastrukturløsning. VNG Norge har vært kunde hos oss siden 2006, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i tiden fremover, sier Gisle Oppedal, kommersiell direktør i TeleComputing Norway.

Han sier i pressemeldingen at avtalen vil bidra til å synliggjøre selskapets tilstedeværelse i Stavanger-regionen.

Evaluerte teknologier

TeleComputing skal også levere en sentralisert driftsløsning til selskapets it-brukere og drive lokal infrastruktur i selskapets kontorer.

- Ved etablering av nye kontorer hadde vi mulighet til å bygge nye moderne nettverk som støtter dagens tjenester og som kan skaleres opp ved videre behov. Vi evaluerte flere teknologier og leverandører og vi har funnet frem til en robust og fremtidsrettet løsning som er tilpasset våre behov både på kort og lengre sikt, sier Tore Lybekk, direktør for IT og administrasjon i VNG Norge.