Skal effektivisere ikt-bruken

Skal effektivisere ikt-bruken

Innovasjon Norge skal effektivisere ikt-bruken. Jobben med å implementere nye samhandlingsløsninger er det Datametrix som får.

Etter å ha sikret seg kontrakten på offentlig anbud, er det Datametrix som skal bistå Innovasjon Norge med å effektivisere ikt-bruken. Målet er å levere flere moderne kommunikasjonsløsninger, og Datametrix får jobben med å implementere samhandlingsløsninger basert på Cisco Meetingplace og CiscoWebex.

– Måten Innovasjon Norge har bestemt seg for å ta i bruk og utnytte moderne kommunikasjonsløsninger, til nytte for ansatte og kunder, bør tjene til etterfølgelse for flere andre store virksomheter, mener administrerende direktør i Datametrix, Svein Lerkerød i en pressemelding.

- At Datametrix får være med på denne «teknologireisen» synes vi er fantastisk spennende, fortsetter Lerkerød.

Merker det på bunnlinjen

Innovasjon Norge håper blant annet at løsningene vil bidra til mindre reisevirksomhet og reisekostnader.

– Vi har enormt mye å hente i smarte kommunikasjonsløsninger, og det dreier seg ikke bare om å spare penger, selv om vi allerede første året vil merke besparelsene på bunnlinjen, sier it-direktør Randi Hestnes i Innovasjon Norge.

- Ikt-løsningene vil gi oss en ny måte å jobbe på. Resultatet blir bedre service mot kunder, mer effektive prosesser og bedre utnyttelse av kompetanse. Blir vi bedre på disse tre områdene skaper vi også mer innovasjon, sier hun.

Avtalen vil vare i tre år, med opsjon på ytterligere to år.