Skal levere CRM fra skyen

Skal levere CRM fra skyen

2C Change og Steadfast skal sørge for cloud-leveranse av SAP CRM til PSWincom.

PSWincom, som leverer tjenester og programvare for å sende og motta sms og mms, har inngått en avtale om kjøp av SAP CRM.

Bakgrunnen er at PSWincom siden 2004 har vokst betydelig. Selskapet hadde derfor behov for et partnersalgsverktøy, gode rapporteringsmuligheter, metodisk håndtering av salgsprosesser og en oversikt over kundeaktiviteter og -data.

I tillegg til å støtte salgsprosessen ønsket de å etablere rutiner for kampanjestyring og nyhetsbrev, samt muligheten for å segmentere kundemassen i henhold til for eksempel verdi, volum, bransje og potensial. Samtidig var det viktig at løsningen kunne håndtere kundeselvbetjening og bestillinger via e-handel.

- Vi ønsket oss et CRM-system som er fleksibelt, skalerbart og brukervennlig, sier Ivar Presttun, daglig leder i PSWincom, i en pressemelding.

- Vi hadde også behov for å redusere manuelt arbeid ved større grad av automatisering samt enklere fakturering. Vi bestemte oss derfor for å erstatte vår nåværende Microsoft Dynamics-løsning med CRM-løsningen SAP Business All-in-One CRM, sier han.

Første avtale

Dette er SAPs første frittstående CRM-avtale i Norden.

Løsningen skal implementeres av SAPs partnere 2C Change og Steadfast. 2C Change er forhandler av SAP Business All-in-One og Steadfast har spisskompetanse på CRM. Systemene leveres via en cloud computing-modell og er basert på en SAP Business All-in-One-pakke til fastpris.

- Det er viktig for oss å vise at vi har et godt CRM-tilbud til små og mellomstore kunder. Sammen med våre partnere har vi prekonfigurert løsningen slik at PSWincom skal forholde seg til svært få valg ved oppsett av løsningen. Brukerrollene er forhåndsdefinerte. Dette sikrer en løsning som er svært rik på funksjonalitet uten at det går på bekostning av brukervennligheten, sier han.