Skatteverket velger Evry for seks nye år

FORLENGET: Avtalen mellom Evry og det svenske Skatteverket løper i seks nye år med opsjon på forlengelse i ytterligere tre år. (Illustrasjonsfoto: Pixabay)

Skatteverket velger Evry for seks nye år

Skal forvalte, drifte og levere virksomhetsnære tjenester for innbyggere i Sverige.

Evry har inngått en ny avtale med det svenske Skatteverket om utvikling, forvaltning, drift og levering av virksomhetsnære tjenester for statens personadresseregister (SPAR) som omfatter alle innbyggere i Sverige. Dette skriver Evry i en pressemelding.

Evry skal også være distributør av personopplysninger fra Skatteverket til virksomheter som har konsesjon til å motta slik informasjon. Avtalen løper i seks nye år med opsjon på forlengelse i ytterligere tre år. Den initielle kontraktsverdien er omlag 180 millioner svenske kroner.

Innbyggere i Sverige

– Når Skatteverket nå velger å videreutvikle samarbeidet med EVRY til å omfatte en helt ny avtale for SPAR applikasjonen, så er dette et viktig steg som ikke minst viser vår dype kompetanse i å utvikle og forvalte virksomhetskritiske applikasjoner. Vi vet at kravet til tjenester av denne typen er veldig høye og omfatter alt fra personvernsikkerhet til kravet om kostnadseffektive og brukervennlige løsninger, sier Claes Karlsson, Business Line-ansvarlig for Application Management i EVRY Sverige, i meldingen.

SPAR er et offentlig register som omfatter alle personer registrert i Sverige, både svenske og utenlandske innbyggere. Skatteverket er overordnet ansvarlig for registeret som blant annet skal ivareta behovet for ajourførte opplysninger hos myndigheter, bedrifter og organisasjoner.

Kontrakter Og Avtaler