Sør Trøndelag ramme-signerer NDS

Sør Trøndelag ramme-signerer NDS

Norsk Data Senter hanker inn rammeavtale verdt opptil 200 millioner kroner.

It-leverandøren Norsk Data Senter (NDS) har inngått en rammeavtale med Sør Trøndelag fylkeskommune (STFK). Avtalen er verdt opptil 200 millioner kroner, heter det i en pressemelding.

Avtalen løper i to år med opsjon på forlengelse i inntil fire år, har en verdi på cirka 35 millioner kroner per år, og er en videreføring av en rammeavtale for it-utstyr sleksapet har hatt siden 2009.

Vitkgie kunder

Utstyret som skal leveres til kommunale kontorer og organisasjoner i Sør Trøndelag og fylkets 19 kommuner er datamaskiner, nettbrett, skjermer, projektorer, servere samt tilbehør.

- STFK er en av våre viktigste kunder. Offentlig sektor er i økende grad med på å drive utviklingen av innovative IT-løsninger, noe som gjør STFK en spennende partner for oss. Vi ser frem til fortsatt samarbeid, sier Parly Stallvik, salgsdirektør for NDS Midt-Norge.

Avtalen har noen ulikheter med den fra 2009. Avtalen for digitale læremidler deles mellom NDS og to andre aktører, mens avtalen for OXC-kompatible enheter har vært med en annen leverandør helt fra 2009. Hvem som tildeles kontrakten for nettverk og kommunikasjonsutstyr er fortsatt til vurdering, står det videre i pressemeldingen.

To rammer til

I tillegg til den utvidede rammeavtalen for IT-utstyr har NDS siden juli 2011 også inngått to rammeavtaler for konsulenttjenester og multifunksjonsmaskiner, samt print og service med STFK. De to kontraktene har en varighet på mellom to og fire år og en samlet verdi på rundt 25 millioner kroner per år.

NDS har siden desember 2012 vært en del av Dustin Nordic Group.

Kontrakter Og Avtaler