Statoil inngår avtale med Bouvet

Statoil inngår avtale med Bouvet

Bouvet har signert en avtale med Statoil med en ramme opp til 60 millioner kroner.

Avtalen har et estimert omfang på 15 til 30 millioner kroner per år. Avtalen strekker seg over to år med en opsjon på forlengelse med ytterligere ett år.

Den nye avtalen med Statoil innebærer å etablere en "småjobbsentral" for utvikling og forvaltning av utvalgte integrasjonsløsninger og applikasjoner innenfor områdene Microsoft .NET, integrasjon og SAP-portal. Oppdragene karakteriseres ofte ved at dette er mindre ad-hoc oppdrag med korte tidsfrister.

- Statoil har siden 1990 vært en av Bouvets absolutt største kunder. Den nye avtalen gir oss ytterligere ansvar i tillegg til nye og spennende utfordringer, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet i en pressemelding.

- I arbeidet for Statoil er alle Bouvets tjenesteområder involvert i et samarbeid om leveransene. Det er nettopp en slik sammensetning av spisskompetanse vi mener skaper de beste resultatene. Med det nye oppdraget for Statoil befester vi vår posisjon som et av Norges ledende konsulentselskaper innen våre områder, sier Nils Olav Nergaard, regionsdirektør i Bouvet.

Les mer om kontrakter i it-bransjen .

Kontrakter Og Avtaler