Steria med smidig landbrukskontrakt

Steria med smidig landbrukskontrakt

Steria skal hjelpe Statens landbruksforvaltning med applikasjoner de neste fire årene.

Ifølge en pressemelding har en ny avtale mellom Steria og Statens landbruksforvaltning (Slf) en verdi på 50 millioner kroner. I henhold tila avtalen skal Steria overta forvaltningsansvar for 18 applikasjoner. Et team Steria-team på åtte skal også flytte inn i lokalene til Slf.

– Dette er en stor og viktig kontrakt innen applikasjonsvedlikehold i Norge. Avtalen er spennende og gir oss et stort ansvarsområde som leverandør, fastslår Lene Melfald, direktør for systemutvikling i Steria.

SLF valgte Steria i sterk konkurranse med Computas, Cap Gemini, Ergo og Sirius IT. Alf Selnesaunet, fungerende administrasjonsdirektør i Slf, mener Sterias erfaring med smidig vedlikehold i tillegg til godt opplegg for kvalitetssikring og test av leveranser var noe av det som gjorde utslaget.

Steria skal også teknologi- og arkitekturrådgiving til Slf. Avtalen omfatter i tillegg bistand i forbindelse med etablering av sentrale forvaltningsprosesser basert på Itil og smidig utvikling, og it-konsulentselskapet skal i tillegg bistå Slf ved etablering og gjennomføring av testregimer.

– Avtalen med SLF er spennende og gir oss et stort ansvarsområde som leverandør, sier Mefald.

Kontrakter Og Avtaler