Storebrand utvider med EDB

Storebrand utvider med EDB

EDB har utvidet og forlenget driftsavtalen med Storebrand til en verdi av 300 millioner kroner.

Storebrand Livsforsikring har utvidet og forlenget avtalen med EDB Business Partner om levering av driftstjenester. Utvidelsen omfatter stormaskin- og serverdrift til pensjons- og livsforsikringsselskapet SPP i Sverige. I tillegg har Storebrand forlenget den opprinnelige driftsavtalen slik at den løper til og med 13.januar 2014. Denne nye avtalen trer i kraft 1. mars 2008, skriver selskapet i en pressemelding.

- Den nye og utvidede avtalen med Storebrand befester EDBs posisjon som den ledende leverandøren av it-tjenester til bank- og finanssektoren i Norden. EDB har ambisjon om nordisk lederskap og Storebrand-konsernet blir en av EDBs største kunder, sier konsernsjef Endre Rangnes i EDB.

LES OGSÅ: Nettbankbruk tredoblet på fire år

Storebrand er etter oppkjøpet av SPP det klart største livsforsikringsselskapet og blant de ledende tjenestepensjonsleverandørene i Norden. Leveransene fra EDB bidrar til samordning av it-systemene mellom Storebrand og SPP slik at finanskonsernet kan realisere synergier og bygge felles tjenester i tiden fremover.

- EDB er en ledende leverandør innen it outsourcing og vi ser den styrken selskapet har på det svenske markedet som en avgjørende fordel i valg av langsiktig it-partner for SPP. EDBs kompetanse er viktig for å integrere og sikre at Storebrand og SPP får maksimal utnyttelse av konsernets felles it-miljøer, sier Lars Hedenstad, leder av it infrastruktur i Storebrand Livsforsikring.

Forventet omsetning knyttet til avtaleutvidelsen er om lag 300 millioner kroner hvorav leveransen til SPP beløper seg til om lag 150 millioner kroner.

Kontrakter Og Avtaler