TDC velger Synergy

TDC velger Synergy

Skal bruke Synergy Sky-plattformen for videotjenester i Norden.

Den danske operatør- og tjenesteleverandøren TDC har inngått avtale med Synergy om bruk av videokonferanseplattformen Sky i Norge, Sverige og Finland, ifølge en pressemelding.

Avtalen går over tre år, og omhandler implementering og støtte av Synergy Sky. TDC Finland skal drifte og administrere løsningen for TDC-konsernet.

- Vi har jobbet med Synergy Consulting siden 2012 for å integrere og forbedre tjenestetilbudet vårt. Synergys nye Synergy Sky-plattform er en virkelig innovativ løsning og fir oss en mulighet for å integrere alle våre ulike komponenter i en enhetlig løsning, sier Tapio Haantie i TDC Finland.

Synergy Sky er en ny løsning som skal gjøre det enkelt for tjenesteleverandører som TDC eller AV-forhandlere å sette sammen en leveranseplattform som inkluderer virtuelle møterom, fjernovervåkning og drift, rapportering, planlegging og fakturering.

- V ser behovet for en enkel, omfattende, multi-leverandør-plattform for klargjøring og administrasjon av disse komplekse miljøene. Resultatet er Synergy Sky som nå blir implementert hos flere ledende tjenesteleverandører, sier Ståle Reitan, administrerende direktør og med-gründer av Synergy Sky.