Tech Data utvider Cisco-samarbeid

Tech Data utvider Cisco-samarbeid

Cisco lar Tech Data distribuere hele sin sikkerhetsportefølje i Norden. - Vi ser fram til å effektivisere leverandørenes innkjøp, sier Nordensjef Jonas Elmgren i Tech data.

Nordensjef Jonas Elmgren i Tech data vil arbeide mye med samarbeidet og sikkerhetsproduktene fremover.

- Vi ser fram til å effektivisere leverandørenes innkjøp og skape vekstmuligheter på dette området, sier han til nettavisen it24.

Komplett

Geir Auten som arbeider i Cisco-gruppen til Tech data sier til IT-Bransjen at dette er et viktig at samarbeid, først og fremst fordi det gir selskapet mulighet til å kunne tilby et langt mer komplett tilbud enn tidligere.

- Ironport er en frittstående leverandør som Cisco tidligere kjøpte opp. det er nå deres tilleggssprodukter innenfor mail, scanning og sikkerhetsprodukter generelt vi skal distributere, sier han.

- Dette vil dekke hull i porteføljen vår. og bidra til at vi kan skape vekst, fortsetter han.

Første offisielle distributør

Ifølge Auten vil resultatet av samarbeidet også vise seg i Norge.

- Så vidt jeg vet er det ingen andre offisielle distributører av disse sikkerhetsproduktene i Norge. Fordelen er at vi nå får en stor distributør i markedet med bra lager, sier han.

Selskapet skal distribuere sikkerhetsporteføljen gjennom sitt forretningskonsept Azlan.

- Dette er vår kompetansegruppe bestående av kompetanseprodukter, forklarer Auten.

Må strukturere

Cisco på sin side ser det som nødvendig å strukturere sin forretningsmodell.

- For å understreke Ciscos sikkerhetsarkitektur er det nødvendig å konsolidere og strukturere vår forretningsmodell slik at det best gagner våre partnere,sier partneransvarlig Tomas Cedermark.

Les om: