Telecomputing med rekordavtale

Telecomputing med rekordavtale

Telecomputing har inngått sin største avtale noensinne i Sverige.

Telecomputing har inngått en omfattende avtale med et ledende svensk tjenesteselskap. Avtalen er på fem år og innebærer at Telecomputing får ansvar for drift av selskapets sentrale og lokale it-infrastruktur samt leveranse av tilhørende konsulenttjenester.

Den totale ordreverdien beregnes til 56 millioner svenske kroner i avtaleperioden og representerer Telecomputings største kontrakt i Sverige noensinne.

Stolte

- Vi er meget stolte over at dette selskapet har valgt oss som sin samarbeidspartner for hele sin it-driftsleveranse. Dette er den største kontrakten Telecomputing har inngått så langt i Sverige og befester Telecomputings posisjon som en ledende leverandør av sentrale it-driftstjenester i Norden, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i Telecomputing i en pressemelding.

Kontraken er kjærkommen for den svenske virksomheten, som fikk beskjed om å kutte 44 stillinger i slutten av mars. Da ble det også klart at Gøteborg-kontoret legges ned.

Telecomputing-konsernet har 700 ansatte på sju lokasjoner i tre land og 800 bedriftskunder i Norden. Selskapet har vært notert på Oslo Børs siden 2000.