Telecomputing utvider helseavtale

Telecomputing utvider helseavtale

Inngår en it-on-demand-avtale med Mediq Norge verdt 10 millioner kroner.

Mediq Norge har forlenget sitt samarbeid med Telecomputing med ytterligere 5 år. Avtalen innebærer at Mediq Norge og deres ansatte får levert it-on-demand-tjenester fra Telecomputings sentraliserte plattform. Samlet forventet kontraktsverdi er 10 millioner kroner.

Mediq Norge er et grossistselskap som leverer helsepleieprodukter til offentlige og private institusjoner og bedrifter i Norge. Selskapet har om lag 100 ansatte og omsatte for 360 millioner kroner i 2008.

De integrerte it- og logistikkløsningene skal ifølge Telecomputing gi store effektiviseringsgevinster i verdikjeden og muligheten til å gi kundene kostnadseffektive og verdiøkende tjenester.

- Mediq Norge har vært kunde hos oss siden 2001. Dette betyr også at de allerede er meget godt kjent med våre løsninger og hva dette innebærer både for selskapet og egne ansatte, som for eksempel enkel og sikker it tilgang uansett tid, sted eller terminalutstyr, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i Telecomputing i en pressemelding.

- Vi ser dette som nok en bekreftelse på at våre sentraliserte driftsløsninger oppfyller markedets krav på kostnadseffektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet. Vi er meget stolte av å få fortsatt tillit, sier han.