Telecomputing vant offshore-avtale

Telecomputing vant offshore-avtale

Avtalen med BW Offshore er det største nysalget for Telecomputing i Norge.

TeleComputing skal levere it on demand- og integrasjonstjenester til BW Offshores hovedkontor i Oslo og til selskapets oljeproduksjonsanlegg og driftskontorer i Vest-Afrika, Latin-Amerika og Sørøst-Asia.

Avtalen, som vil løpe over fem år, er det største nysalget TeleComputing har vunnet i Norge og har en verdi på omtrent 40 millioner kroner, skriver selskapet i en børsmelding.

LES OGSÅ: Telecomputing inngår avtale med ATG

It on demand-tjenesten inneholder server- og applikasjonsdrift, konsulenttjenester og døgnåpen servicedesk, samt Telecomputings konsept for fjerndrift av lokalt utstyr. Som en del av avtalen vil TeleComputing også sørge for leveranse av kommunikasjons- og integrasjonstjenester mot andre selskaper, samt ivareta rollen som kontaktpunkt for alle it-brukere i BW Offshore.

- Vi ønsket en erfaren it-partner som kunne tilby fleksible og skalerbare løsninger som til enhver tid tid kan tilpasses våre behov og som kunne gi våre brukere IT-tilgang uavhengig av tid og sted, sier Svein Moxnes Harfjeld, CEO i BW Offshore.

BW Offshore operererer innen markedet for flytende produksjon, lagring og lossing av olje og gass. Selskapet har 900 ansatte og ble børsnotert våren 2006.

- Vi er stolte og ydmyke for den tilliten de har vist oss med bakgrunn i denne avtalen og vil gjøre vårt ytterste for å innfri de forventninger som stilles til oss, sier André P. Løvestam, konsernsjef i Telecomputing, i børsmeldingen.

Kontrakter Og Avtaler