Telenor-avtale for Accenture

Telenor-avtale for Accenture

Overtar 120 Telenor-ansatte, får ansvar for web, salg, ordre og fakturering.

Telenor Norge inngår samarbeid med Accenture om utvikling og vedlikehold av it-systemer. Avtalen skal bidra til bedre tjenester for Telenors kunder samt sikre at Telenor kan komme raskere med nye tilbud og produkter ut i markedet.

- Vi står midt i et spennende teknologiskifte som krever store it-investeringer og endrede arbeidsprosesser. Accenture er et innovativt selskap som sitter på attraktiv, internasjonal kompetanse, som vil bidra til å styrke oss i denne omveltningen. De har flere av verdens største telekomselskaper på sin kundeliste, og vil med sin erfaring og kompetanse sørge for at Telenor Norge fortsatt vil lede an i utviklingen, sier Berit Svendsen i en pressemelding.

Accenture får ansvar for it-systemer som blant annet Telenor Norges webside i tillegg til systemer knyttet til salg, ordre og fakturering.

Som en del av avtalen vil om lag 120 Telenor-ansatte som i dag jobber med de relevante it-systemene overføres til Accenture fra og med 1. desember 2013. Telenor Norges egen it-avdeling vil bestå av om lag 300 ansatte etter overføringen.

- Avtalen med Telenor, et dynamisk og globalt kommunikasjonsselskap, gir oss en unik mulighet til å styrke og fornye leveranser i en spennende utvikling av telekombransjen, sier Roy Grønli, administrerende direktør for Accenture Norge.

Kontrakter Og Avtaler