SMARTE HJEM:Telenors satsing mot SMB-markedet, Smart Arbeidsdag, er basert på teknologi fra sandefjordselskapet GSGroup.

SMARTE HJEM:Telenors satsing mot SMB-markedet, Smart Arbeidsdag, er basert på teknologi fra sandefjordselskapet GSGroup.

Telenor valgte GSGroup-løsning

Telenors satsing mot SMB-markedet, Smart Arbeidsdag, er basert på teknologi fra sandefjordselskapet GSGroup.

Telenor ruller i disse dager ut tjenesten «Smart Arbeidsdag» for å gjøre det enklere for SMB-markedet å få en mer effektiv og papirløs arbeidshverdag. Sentralt i løsningen står teknologiverktøyet Smartday fra GSGroup. Det forteller de i en pressemelding

Papirløse SMB-bedrifter

Samarbeidet med Telenor om tjenesten Smart Arbeidsdag er et skikkelig løft i riktig retning på veien mot et heldigitalisert SMB-marked, mener administrerende direktør i GSGroup, Espen Virik Ranvik, som har store forventninger til prosjektet:

– GSGroup leverer teknologien og kunnskapen, Telenor åpner markedene og har de kommersielle kreftene. Sammen gir vi SMB-markedet innsikten og oversikten de trenger om sin drift. Det vil bidra til at bedriftene kan løfte blikket og være godt rustet for å møte fremtiden, sier han.

Smartday gjør en papirløs arbeidsdag mulig, og Ranvik mener at det er helt nødvendig for håndverker- og servicebedrifter å gjennomføre et digitalt løft om de både skal beholde oversikten og samtidig være mer tidseffektive i fremtiden.

– Når vi vet at service- og håndverkerbransjen i liten grad bruker apper og digitale verktøy, og at fem av ti fortsatt jobber papirbasert når de registrerer ordre, går det bort mye tid til unødvendig papirarbeid, påpeker han videre.

 

Kontrakter Og Avtaler