Tero Marine kaprer RK Offshore

Tero Marine kaprer RK Offshore

Det norske it-selskapet Tero Marine har vunnet storkontrakt med RK Offshore Management Ltd om leveranse til 26 offshorefartøy.

Tero Marine har inngått leieavtale med RK Offshore Management Ltd om å installere programvaren «TM Master» på 26 skip.

Programvaren TM Master gir en samlet oversikt over hele flåten, inkludert besetning, vedlikehold, innkjøp og lagerstyring, i ett og samme system.

Avtalen gjelder for fem år, med mulighet for utvidelse til ytterligere 15 fartøyer. RK Offshore får dessuten mulighet til å leie programvare fra Tero Marine for en fast avtalt, årlig sum.

Implementeringen er allerede i gang, og er ventet fullført innen utgangen av september.

- Vi ser til at prosessen går så feilfritt som mulig. For at systemet skal fungere optimalt fra start, sørger vi for at de som skal benytte seg av programmet får god opplæring, sier Satish Kanakasabai, teknisk rådgiver ved Tero Marine i Singapore i en pressemelding.

Nytt konsept

Leieavtalen er et nytt konsept Tero Marine tilbyr, og Rupesh Tiwari i RK Offshore sier det for dem betyr en fast og mer forutsigbar operasjonskostnad.

- Dette gir oss større fleksibilitet, slik at vi slipper å måtte investere tungt på forhånd, sier Tiwari.

Administrerende direktør i Tero Marine, Jan Erik Hårvei, er fornøyd med det nye samarbeidet.

- Kontrakten med RK Offshore er et viktig steg i riktig retning for oss, og viser at når vi leier ut programvaren vår klarer vi å nå flere aktører i markedet, sier han.

Kontrakter Og Avtaler