Utvider IFS-avtale

Utvider IFS-avtale

Malingprodusenten Jotun utvider avtale med IFS til å gjelde globalt.

Malingkonsernet som hadde sin spede start i Sandefjord en gang på 1920-tallet er i dag et globalt konsern med 36 produksjonsanlegg i 21 land, og som er representert i 90 land over hele verden.

Nå har konsernet valgt å utvide bruken av IFS Applications, som har vært i bruk hos Jotun siden 2003, til anlegg i Europa, Asia og Amerika - og 2.000 ERP-brukere.

Verdien er anslått til å ligge opå rundt 19 millioner kroner for IFS.

- Etter mange års samarbeid med IFS forbereder vi oss nå for videre vekst, også i nye land rundt om i verden. For å oppnå dette på en mest mulig effektiv måte trenger vi et fleksibelt og pålitelig system som kan tilby oss en sentral plattform og en enhetlig måte å arbeide på. Vi er overbevist om at IFS Applications vil hjelpe oss med å nå dette målet, sier Morten Fon, administrerende direktør i Jotun.

ERP- og EAM-løsningen IFS Applications støtter forretningskritiske prosesser som økonomi, innkjøp og logistikk, og IFS er naturligvis svært glade over avtaleutvidelsen, og stolte over tilliten fra Jotun.

- Vi er overbeviste om at IFS Applications kan tilby bred støtte for forretningen gjennom en sentral og global løsning og vi ser frem til å fortsette vårt lange og gjensidig fordelaktige samarbeide, sier Glenn Arnesen, administrerende direktør i IFS Scandinavia.

Kontrakter Og Avtaler