Utvider Polycom-samarbeid

Utvider Polycom-samarbeid

EET Europarts blir hoveddistributør av Polycom voice- og videoprodukter i Norge.

EET Europarts og Polycom utvider samarbeidet, og EETer nå Polycoms foretrukne distributør av voice- og video produkter til det norske markedet.

Selskapet hadde solid sterk vekst i 2013 innenfor produktområdet, og har til hensikt å vokse mer i det norske markedet i årene fremover. Voice- og video er et viktig satsningsområde.

- Vi er svært glade og stolte over å bli den foretrukne distributøren, det bekrefter kvaliteten på vår distribusjonsmodell, og tydeliggjør vår styrke på flere områder. Vi har benyttet den første tiden som distributør godt, og opparbeidet stor kunnskap om produktene og løsningene, sier Bjørn Berg, partner og daglig leder i EET Europarts.

EET Europarts har ambisjoner om å bli forhandlernes foretrukne leverandør av voice- og videoprodukter, og søker å kunne tilby forhandlere alt på et sted.

Det innebærer å bygge tettere relasjoner mot sine forhandlere, noe som en transparent modell med produsenten Polycom vil bidra til.. Det er nødvendig for å oppnå god vekst og utvikling, mener selskapet.